Nøddedressing

Hasselnødde Dressing
Hakkede og ristede hasselnødder med ahornsirup som tilbehør til blåskimmelost er uundværlig. Hasselnødde Dressing fremhæver og blødgør smagen i stærke oste. Den er også fantastisk til is og pandekager samt naturel yoghurt og tykmælk eller græsk yoghurt. Prøv at brug den på en mørbra i ovner eller på grillen. Læg dressingen på flere gange under stegningen og afslut med grill i ovnen til hasselnødden begynder at blive mørk i spidserne. En super glasering og smag.

Mandel Dressing
Ristede mandelsplitter med ahornsirup bruges som topdressing på desserter hvor den fin og mild smag i siruppen i kombination med de dekorative mandelsplitter giver prikken over i´et. Den er super som en dejlig sødme på naturel yoghurt eller græsk yoghurt.

Valnødde Dressing
Denne Valnødde Dressing er fantastisk til ostebordet. Kombinationen af valdnød og ahornsirup får den optimale smag frem i en brie eller camembert, eller på toppen af en vaniljeis samt pandekager og æbleskiver m.m.