Gårdbutikken

Hos Lammefjordens Spisekammer kan du købe og fornøje dine sanser med mere end 40 forskellige grøntsager, som er dyrket på Lammefjorden. Udvalget varierer i takt med årstiden, og vi sørger for, at du altid får helt friske grøntsager af høj kvalitet.

Hvem er vi?

Vi hedder Karin og John og bor på Vestergården i Fårevejle, hvor vi har drevet gårdbutik siden 2007. Når vi ikke har fingrene i jorden, driver Karin Systuen Linderoth, mens John er tekniker hos TDC.

Hvad vil vi?

Vores ambition er at levere friske grøntsager af højeste kvalitet, direkte fra bonden til kunden. Alle grøntsager er produceret lokalt på Lammefjorden af os selv og af vores samarbejdspartnere i hele området.

Koncept: Dit eget mix af grøntsager

Vores koncept er enkelt: Du fylder en papirspose med grøntsager og blander dem nøjagtig som det passer dig. Hos os behøver du ikke købe store mængder, hvis du kun skal bruge 2 rødbeder eller 4 gulerødder. Du laver den blanding, der passer til netop dit behov.

Fra jord er de kommet...

Det er vigtigt at bevare grøntsagernes naturlige egenskaber, og hos os får du dem direkte fra marken. Grøntsagerne er ikke vaskede og striglede, men har stadig jord på. Det er nemlig med til at sikre grøntsagernes holdbarhed. Læs mere om tips til opbevaring under hver enkelt grøntsag.